Spis og led dig til et stærkere helbred

Et forløb som vækker din livskraft, sætter retning og giver dig håb

Udgangspunktet for disse samtaler er at bringe dig tilbage til oplevelsen af, at livet er det hele værd og at du får retning på hvor du skal hen.

Vi har brug for at vores liv er begribeligt og meningsfyldt. En pludselig opstået livssituation, giver os mulighed for at afsætte ny retning, og udvikle vores bevidsthed om, hvad livet har af muligheder.

Når vi oplever livskriser og svære livssituationer, er der behov for håb, overblik og struktur, for at kunne hæve sig op over det tunge overvældende, som sindet fyldes af.

Jeg tilbyder samtaler der:

  • Styrker dig, som ønsker at manifestere et nyt ståsted i livet.
  • Gir dig ro og styrke til at genfinde dit fundament.
  • Fokuserer på den indsigt du har brug for, til at øge din bevidsthed.
  • Skaber dybere kontakt til dine kvaliteter og dine potentialer, og derved direkte adgang til at ændre din livsstrategi.
  • Gør dig bevidst om tidligere og nuværende handlemønstre, og hvad du ikke længere vil bære med dig.
  • Gir dig mulighed for at træffe beslutninger om fremtidige handlings strategi fra et nyt og bedre sted.
  • Har fokus på hvordan dine følelser, har indflydelse på dine handlinger, og hvordan du kan opbygge en stærk kontakt til dine følelser.
  • Har fokus på, hvordan du kan bruge dine følelser til at skabe de det liv, du ønsker.
  • Kan give dig forslag til, hvordan du kan integrere naturen, bevægelse, meditation, visualiseringer, taknemlighed i dit daglige arbejde med at skabe det liv der passer til dig.

Samtaler som vækker dit drive til at tage bedre ansvar for din sundhed!

Bliv sund på den sunde måde – den glade måde

Det er de valg vi traf i går, der bestemmer det liv vi lever i dag.

Vigtigheden af vores valg og at vi er bevidste om vores valg, kommer i fokus i dit arbejde hos mig.

Vi giver ”det gode liv” et service tjek. Tager både kroppen, tankerne, følelserne og dit arbejde hermed, med i betragtning.

Vi erstatter dårlig samvittighed med positive og realistiske nye beslutninger og udarbejder i fællesskab en handleplan for, hvordan du med glæde og lethed, kan arbejde mod dine mål, ved hjælp af daglige praksisser.

Vi kan mødes fysisk eller online.
Mødes vi fysisk kan du få en måling på min Tanita vægt, hvor du kan få målt BMI, muskelmasse, fedtmasse osv. Det kan være en go start på et sundhedsforløb, hvor focus er primært på øget sundhed, fremfor vægttab i sig selv.